Pagina's

maandag 4 mei 2015

Leuke spelletjes voor kids...

Het is vakantie en we hebben tijd voor spelen,  relaxen, klussen,  lezen en spelletjes!


Op de rommelmarkt kochten we een dartbord met pijltjes. Alleen de vleugels ontbraken bij de pijltjes. Met een kartonnetje ertussen ging het ook prima,  alleen die raakten erg snel los. Dus toch nog een setje nieuwe dartpijlen gekocht. Het is leuk,  kan gewoon in de tuin. En we rekenen ook nog een heleboel!



Nog een leuk spel van de rommelmarkt: Party en co junior. We namen de kaartjes van de week mee in de trein. Eerst gingen we tekenen en de anderen moesten raden wat het was. Lachen... Wat maakten we rare tekeningetjes... Of wat bedachten we helemaal verkeerde woorden... Ook liplezen kwam aan de beurt,  alleen de woorden die op de kaartjes staan kennen we niet zo goed. En vragen stellen. We zijn weer een hoop wijzer! Dan nog uitbeelden... Ook al zo leuk en gek... Echt een aanrader!

De puzzel van 1000 stukjes is een beetje te hoog gegrepen voor ons. Wie weet komt er nog een herkansing....



Onze zoon ging verder aan zijn hut. Gezaagd en getimmerd en jawel hoor eindelijk een bed om heerlijk door het raam (gemaakt van een wissellijst)  naar buiten te kijken!

Ook is er veel met playmobil gespeeld van de week. En natuurlijk blokfluiten en lezen... Buiten steppen en springtouwen...

Jullie nog tips voor leuke gezinsspelletjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je m'n blog hebt gelezen! Je reactie is van harte welkom!